Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın üstı teselsül eklenen sair renklerden başat olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil rasyoı etkili ise yeşil zir tonlu olur, kırmızı nispetı faziletli ise pembe ast tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine göz atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünüm alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Lakin, renk karıştırma teamüllemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını ziyaret etmek yürekin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle teamül bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Ev bark sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı yalın ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aşiyan dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Bu etmenlerin yararlanma rakamı insanoğlu rüşvetsı üzerinde elden etkili olacağından dizayn esnasında dikkate kırmızıınması gerekir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa yolı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği vakit bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri sayesinde alana özel bir muhit zalimlabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peydahlamak muhtevain kullanabileceğiniz temelı renkleri aptalfedelim:

İki rengin kontrastı, çok lüks aksesuar tutunmak zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına başsağlığı, dertlilarımıza ivedi şifalar diliyoruz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere andıran seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici antrasit gri dekorasyon bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya başlangıçlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada zemin düz koridorlar habbe atmosferinde antrasit gri boya bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Sadelik ve şıklık arasındaki antrasit gri dekorasyon muvazene hane dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve yepelek dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda gösterişsiz ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page